God jul önskar Halooba

God jul önskar Halooba

Publicerat 24 dec, 2023

Medan snön faller tyst och julstjärnorna lyser upp de mörka vinterkvällarna, vill vi på Halooba, din pålitliga butik för 100% lagliga cannabinoider, ta tillfället i akt att önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ser fram emot 2024 med förväntan och hopp om fortsatt utveckling inom området för cannabinoider och liberalare reformer i politiken.

2023 har varit ett år av både framgångar och utmaningar. Som ni kanske vet, blev substanserna HHC-O och THCP beslutade att bli olagliga i Sverige från och med 16 januari 2024. Detta är ett steg som vi på Halooba följer noggrant och med stor uppmärksamhet. Trots dessa förändringar förblir vårt engagemang för att erbjuda säkra och lagliga produkter oförändrat.

Vi förstår att dessa förändringar kan väcka frågor och osäkerhet bland våra kunder. Vår prioritet är att alltid hålla er informerade och uppdaterade om den senaste utvecklingen. Vi ser fram emot att lansera efterföljarna till HHC-O och THCP, produkter vi tror kommer att erbjuda spännande nya upplevelser inom ramen för gällande lagstiftning.

Vår vision för det kommande året är att fortsätta att vara i framkanten av den snabbt utvecklande världen av cannabinoider. Vi strävar efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa produkter, samtidigt som vi aktivt arbetar för att främja en mer öppen och informerad dialog kring cannabinoider och deras användning.

Tack för att ni har valt Halooba under 2023. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er under 2024, ett år som förhoppningsvis bär med sig ljusa och progressiva förändringar.

Vi önskar er alla en fredfull och glädjefull jul och ett nytt år fyllt med hälsa och välmående.

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Halooba