Rea!

THCJD Hash Buds Berry Blue 1g

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

uspHelt laglig och utan nikotin

uspKvalitetstestad på ISO-certifierade labb

uspEkologiska och naturliga ingredienser

169 kr

Äntligen är den här! Den efterlängtade Hash-serien från HERO har anlänt och är redo att imponera på även de mest kräsna användarna. Kommer även som 5 gram påse.

Betala säkertBetala säkertBetala säkertBetala säkertBetala säkert

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”THCJD Hash Buds Berry Blue 1g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Denna hash produkt är skapad i autentisk marockansk stil och utformad för att ge dig en upplevelse som är så nära originalet som möjligt.

Vår premiumhash består av en exklusiv THC-JD-blandning, speciellt framtagen för att garantera en kraftfull och oförglömlig upplevelse varje gång du använder den. THC-JD-blandningen är noggrant utvald och integrerad för att erbjuda en högkvalitativ produkt som möter de högsta standarderna. Detta gör Hero Hash till det ultimata valet för dig som söker det bästa på marknaden.

Hero Hash är tillgänglig i praktiska påsar om 1 gram och 5 gram, vilket gör det enkelt för dig att välja den mängd som passar dina behov. Oavsett om du är en ny användare som vill prova på vår hash eller en erfaren användare som söker en pålitlig och potent produkt, har vi något för dig. Vår premiumhash i marockansk stil ger dig en autentisk upplevelse som tar dig tillbaka till ursprunget. Den rika och aromatiska profilen i vår hash kommer att förföra dina sinnen och ge dig en smak av tradition och kvalitet. Varje bit av vår Hero Hash är noggrant producerad för att säkerställa att du får en genuin och njutbar upplevelse.

Hero Hash är inte bara för de som söker kvalitet utan även för de som uppskattar hantverk och tradition. Vår produkt är utformad för att tillfredsställa både nybörjare och erfarna användare som vet vad de vill ha. Den höga potensen och den autentiska smaken gör Hero Hash till en oumbärlig del av din samling.

Ytterligare information

Kategorier: , Varumärke:

Information om THCJD

En ny cannabinoid inom Haloobas sortiment är resultatet av avancerad utveckling inom syntetisk cannabinoidforskning. Det är en noggrant utformad syntetisk variant av tetrahydrocannabinol (THC), den mest framträdande psykoaktiva komponenten i cannabis. Denna syntetiska variant skiljer sig från traditionell THC genom sin unika kemiska struktur och de effekter den ger användaren.

Labbrapport THCJD vapes
Labbrapport THCJD cartridges

Vid utvecklingen av THC-JD har fokus legat på att skapa en produkt som kombinerar de klassiska, uppskattade egenskaperna av THC med nyskapande, förbättrade effekter. Det innebär en mer målinriktad och kontrollerad upplevelse för användaren, vilket ger en förstärkt känsla av välbehag och avslappning, samtidigt som man minimerar de mindre önskvärda effekterna som ibland kan upplevas med traditionell THC.

Är THCJD lagligt i Sverige?

Denna substans är 100% laglig i Sverige. Till skillnad från många andra cannabinoider är THC-JD inte klassificerat som narkotika och är därmed lagligt att köpa, sälja och inneha i Sverige.